logo

Workshop Elena Shumilova

Event Details

  • From: June 20th, 2020 ( Saturday )
  • To: June 21st, 2020 ( Sunday )
  • Starting at: 09:00 AM
  • Finishing at: 08:00 PM

Address

  • Sibiu
  • Romania

Workshop

ELENA SHUMILOVA

18-19 Iunie | 20 – 21 Iunie 2020

Update: locurile din 20-21 Iunie sunt ocupate, vă așteptăm în grupa din 18-19 Iunie

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste pe plan internațional, specializată în fotografia de copii și familie, Elena Shumilova, vine pentru prima data în România, pentru a împărtăși din experiența ei în cadrul unui workshop de fotografie.

Într-o locație minunată din Sibiu, Elena va prezenta pas cu pas procesul prin care ea creează aceste povesți magice ale copilăriei, în care fericirea vine din lucruri simple, iar prietenia dintre copii și animale este atât de frumoasă. Pe parcursul celor două zile petrecute alături de Elena participanții vor afla informații legate de echipament, pregătirea scenei și subiecților, realizarea fotografiilor în lumină naturală, precum și editarea imaginilor în stilul ei inconfundabil.

Program

Sâmbătă, 20 Iunie 2020

9.00-9.30 Prezentarea Elenei și a participanților


9.30-13.00 Prezentare Power Point a muncii Elenei: echipamentul folosit de ea și setările camerei foto, cum pregătește scena ce urmează a fi fotografiată și cum alege accesoriile, asortarea îmbrăcămintei și poziționarea subiecților.

13.00-14.00 Prânz

14.00 – 20:00 Participanții vor fi împărțiți în două grupe.

Elena va pregăti trei scene, în care se vor realiza fotografiile, și va detalia despre ce anume folosește pentru a creea un spațiu “storytelling”. Fotografiile se vor realiza într-un spațiu interior (două set-up-uri) și o scenă în exterior, în lumină naturală, pentru fotografiile realizate în exterior se vor folosi și animăluțe.

Duminica, 21 Iunie 2020

A doua zi este dedicată editării, iar Elena va împărtăși cu participanții la workshop toate secretele editării fotografiilor ei și va edita live câteva fotografii realizate de ea în cadrul workshopului, iar fotografii vor primi feedback și sfaturi legate de fotografiile realizate de ei. Editarea fotografiilor se va face în Photoshop, editarea va fi înregistrată și trimisă participanțilot pe email.

  • Costul workshop-ului: 550 euro; pentru rezervarea locului se solicită plata unui avans de 150 euro, diferanța de 400 euro urmând a fi achitată până la finalul lunii Aprilie. 
  • Numărul maxim de participanți: 14
  • Workshopul va fi susținut în limba engleză, conoașterea limbii engleze la nivel conversațional este recomandată.

Pentru alte detalii: iulia.maris@gmail.com

Comments

comments